8.6.12

Θα συζητούσατε για μαγειρική με ανθρωποφάγους;



  1.   Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια εγκληματική συμμορία επειδή επιτέθηκε στη Λ. Κανέλλη και στη Ρ. Δούρου. Ο Κασιδιάρης και τα συν αυτώ χιτλερικά καθάρματα είναι εγκληματίες επειδή τις νύχτες μαχαιρώνουν και κατσαβιδιάζουν στους δρόμους της Αθήνας ανήμπορους μετανάστες και ξεμοναχιασμένους νέους.
2.   Η Χρυσή Αυγή δεν έπεσε από τον ουρανό. Το αυγό του φιδιού το κλωσάνε, χρόνια τώρα ευυπόληπτοι πολιτικοί, καθώς πρέπει μιντιάρχες, σοβαροφανείς φυλλάδες, καφενόβιου κύρους αναλυτές:
• Είναι εκείνοι που κλείνουν απ’ το πρωί ως το βράδυ τη λέξη «λαθρομετανάστες» σ’ όλες τις πτώσεις – για 5 ψήφους παραπάνω.
• Είναι εκείνοι που πασχίζουν να επιβάλλουν ως μείζονα κοινωνική διεκδίκηση την «ασφάλεια» – μπας και ξεχαστεί η ανασφάλεια που γεννούν η πείνα, η ανεργία, η γενικευμένη ανέχεια.
• Είναι εκείνοι που αναγορεύουν τους υπόδικους μαχαιροβγάλτες σε ισότιμους συνομιλητές (γέμισε ο τόπος «Βολταίρους») – μπας και τσιμπήσουν καμιά μοναδούλα θεαματικότητας.
• Είναι εκείνοι που αναπαράγουν βλακωδώς τις προπαγανδιστικές μπαρούφες με «τις γριούλες του Αγ. Παντελεήμονα».
• Είναι εκείνοι που εισάγουν συστηματικά τον κοινωνικό κανιβαλισμό του «όλοι εναντίον όλων»: οι άνεργοι εναντίον των μισθωτών, οι μισθωτοί εναντίον των υπαλλήλων του δημοσίου, οι πιο φτωχοί εναντίον των φτωχών, οι ντόπιοι εναντίον των ξένων…
(Μόνον λέξεις όπως «κεφαλαιούχοι» και «αφεντικά», καθώς και έννοιες όπως «κερδοφορία» και «ιδιοκτησία» τυχαίνει να παραμένουν στο απυρόβλητο σ’ αυτόν τον τεχνητό κοινωνικό πόλεμο).
3.      Η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχε χωρίς την προστασία της Αστυνομίας. Δεν χρειάζεται να έχει δει κανείς την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών στις διαδηλώσεις. Το γεγονός και μόνο το ότι υπάρχει συμμορία που επαίρεται δημοσίως για τα εγκλήματά της χωρίς να διώκεται, αρκεί.
4.     Ο ναζισμός των μαχαιροβγαλτών δεν «καταδικάζεται» δεν «απομονώνεται». Το αυγό του φιδιού συντρίβεται: στους δρόμους, στις πλατείες, στα σχολεία.


Υ.Γ. Ο χώρος του μάχιμου ακτιβισμού και των αντιφασιστικών – αντιρατσιστικών οργανώσεων, που δίνει καθημερινά μάχες στις μεγαλουπόλεις με τους χρυσαυγίτες, είχε προειδοποιήσει. (Δες το πιο πρόσφατο κείμενο: «Η ντροπή του να είσαι αριστερός και να συζητάς με τους χιτλερικούς»). Κανείς δεν δικαιούται να πέφτει από τα σύννεφα…

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, αν δεν έχετε πρόβλημα θα το αναδημοσιεύσω στο http://prismaprisma.net/ και θα το διαβάσω στο ραδιόφωνο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή